Яскравий рулет з сиру, шинки і яєць стане справжньою окрасою святкового столу

Кулінарія

У кожної домогосподарки повинна бути її персональна візитна картка у вигляді закуски особистого приготування. У мене вона є! І це – апетитний охолоджений рулет з жовтого сиру з шинкою і яйцями. Завжди готую його до Нового року, і з’їдається він в першу чергу.

Які потрібні продукти?

Найприємніше в цьому рецепті те, що для його приготування не потрібно складних інгредієнтів і, відповідно, великих витрат. Ось все, що потрібно:

  • шинка (звичайна або консервована) – 250 г;
  • сир голландський твердий- 400 г;
  • яйця – 4 шт .;
  • м’яке вершкове масло – 100 г;
  • плавлений сир – 200 г;
  • часник – 1-2 зубчики, але можна більше (якщо любите пряне і гостре);
  • перець і сіль – за смаком.

Спочатку організуйте добру водяну баню, закип’ятивши в глибокій ємності пристойну кількість води. Тут треба буде розплавити сир! Спочатку викладіть його в щось герметичне і занурте в воду. Через 30-40 хвилин він розм’якшиться. Періодично підливайте кип’яток, якщо вода швидко остигає. І перевертайте ємність з сиром! Дуже важливо, щоб він розплавився рівномірно, і його колір зі структурою були однорідними.

У цей час можна зайнятися яйцями. Зваріть їх круто, остудіть, а потім очистіть і наріжте невеликими кубиками. Точно так треба буде нарізати і шинку.

Потім натріть м’яке масло і плавлений сир. У цю в’язку масу додайте шинку, яйця, роздавлений часник, а також вибрані приправи і підсилювачі смаку.

Тепер саме час дістати розм’якшений сир з пакета! Це «тісто» треба розкачати в тонкий пласт, поверх якого ви потім викладіть начинку. Потім швидко скачайте рулет, оберніть пекарним папером і приберіть виріб в холодильник, щоб він «схопився».

Залишається тільки нарізати рулет часточками, але це вже на наступний день. Наполегливо рекомендується почекати ніч, тому що страва в рази смачніша в охолодженому вигляді.

Яскравий рулет з сиру, шинки і яєць стане справжньою окрасою святкового столу

Оцените статью
Добавить комментарий