Як в домашніх умовах приготувати смачний батон. На смак він буде кращим, ніж з крамниці

Кулінарія

Нижче наведений рецепт приготування дуже смачного батону. Спробувавши його, ви більше не захочете купувати батони у магазинах.

Інгредієнти:

  • 350 грамів пшеничного борошна;
  • 5 грамів дріжджів;
  • 30 мл рослинної олії;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1 чайна ложка цукру піску;
  • 210 мл теплої води.

Як приготувати:

Борошно необхідно просіяти, після чого додати до нього цукор, сіль та дріжджі. Усе перемішати.

Далі вливається олія та вода, та виготовляється тісто.

Тісто слід згорнути у формі кулі, покласти до миски та залишити на 30 хвилин.

Потім тісто слід присипати борошном, сформувати пласт та згорнути у форму рулету.

Після цього слід знову розтягнути та згорнути у рулет, надавши форму батона.

Тісто кладеться у форму для запікання, накривається, та залишається на 20 хвилин.

Далі необхідно змастити тісто молоком, зробити на ньому надрізи (як у батоні з магазину) та випікати 30 хвилин у духовці при температурі 180 градусів. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий