Як приготувати на зиму смачну заправку для борщу. Це дуже зручно, відкрив баночку і борщ майже готовий

Кулінарія

Нижче наведений рецепт приготування практичної та смачної заправки для борщу. З її допомогою в зимовий період можна дуже швидко приготувати борщ з неперевершеним смаком.

Інгредієнти:

  • 1 кілограм ріпчастої цибулі;
  • 1 кілограм свіжих помідорів;
  • 1 кілограм болгарського перцю;
  • 3 кілограми червоного буряку;
  • 1 кілограм свіжої моркви;
  • 200 грамів рафінованої олії;
  • 125 мл столового оцту;
  • 200 грамів цукру.

Як приготувати:

Цибуля нарізується чверть кільцями.

Буряк та моркву слід натерти за допомогою великої тертки.

Помідори нарізуються півкільцями.

Перець слід нарізати тонкими смужками.

Усі овочі потрібно покласти у велику каструлю та перемішати. Додати до них оцет, олію та спеції.

Каструля ставиться на невеликий вогонь. Коли почне виділятися сік, вогонь треба збільшити, та варити ще на протязі 25 хвилин.

Заправка розкладається у стерильні банки, які потім слід закатати кришками.

Цю заправку слід додавати в кінці приготування борщу. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий