Як це смачно: і м’ясо, і гарнір відразу! Смачна вечеря для всієї

Кулінарія

Запечена картопля зі свинячим м’ясом і грибами готується просто і швидко, а задоволення від такої страви, ви отримаєте масу. Головне – беріть свої улюблені спеції для м’яса і добре маринуйте його.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 500 г;
  • свинячі відбивні, 500 г;
  • гриби, 100 г;
  • перець солодкий, половина;
  • сіль, перець, спеції;
  • майонез, 1 ст.л.

Процес приготування

Картоплю ріжемо часточками.

Свинину ріжемо на скибки і відбиваємо. Посипаємо сіллю і будь-якими спеціями на ваш смак. Залишаємо на 30 хвилин.

Картоплю просушуємо на паперових рушниках.

В цей час беремо трохи соняшникової олії і змішуємо її з сіллю, приправами для картоплі, ароматними травами і сухим часником.

Цією заправкою поливаємо картоплю і добре перемішуємо так, щоб соус повністю покрив кожну часточку картоплі.

Викладаємо картоплю в форму для запікання.

Ріжемо гриби і солодкий перець шматочками, січемо зелень на свій смак.

Змішуємо гриби з перцем і зеленню, солимо і заправляємо майонезом.

Викладаємо начинку на кожну відбивну, звертаємо рулет і викладаємо на картоплю.

Накриваємо форму фольгою і запікаємо страву 1 годину при 180 градусах.

При подачі посипаємо зеленню, подаємо з різними соусами.

Як це смачно: і м'ясо, і гарнір відразу! Смачна вечеря для всієї

Оцените статью
Добавить комментарий