Готуємо 2 види ковбасок. Витрачаємо мало грошей на їжу і вся сім’я сита!

Кулінарія

Готуємо кілька видів ковбасок про запас. Такі домашні смачні ковбаски ви можете наготувати і покласти на зберігання в морозильну камеру і в міру. Будете виймати і пригощати сім’ю.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо, 1 кг;
  • гречка, 1 кг;
  • картопля, .5 кг;
  • цибуля, 3 кг;
  • гриби, 2 кг;
  • сіль, перець, паприка, прованські трави і спеції, часник за смаком;
  • кишка для ковбасок, 8 м.

Процес приготування

Продукти беріть в будь-якій кількості, я вам привожу просто приклад.

Картоплю і гречку відварюємо до готовності. Додавайте спеції.

М’ясо також обварюються майже до готовності у воді зі спеціями і сіллю.

Цибулю ріжемо великим кубиком, гриби невеликими шматочками.

Цибулю подрібнюємо за допомогою блендера і обсмажуємо на соняшниковій олії.

Порада: можете просто нарізати цибулю дрібним кубиком.

Картоплю перетворюємо в пюре і додаємо трохи обсмаженої цибулі.

Пробуємо пюре і гречку на сіль. М’ясо ріжемо дрібними шматочками.

Гриби також обсмажуємо до випаровування рідини. В кінці солимо і вливаємо трохи соняшникової олії, щоб гриби стали рум’яними.

Беремо прованські трави, часник, будь-які спеції за смаком, змішуємо їх з цибулею.

Цибулю ділимо на 4 частини приблизно.

Одну частину змішуємо з картоплею, другу з гречкою.

М’ясо змішуємо з картоплею.

Гриби додаємо в гречку.

Кишку встановлюємо на м’ясорубку і начиняє її картоплею з м’ясом і потім другу кишку гречкою з грибами.

Готуємо 2 види ковбасок. Витрачаємо мало грошей на їжу і вся сім'я сита!

У міру заповнення кишки, робимо проколи зубочисткою щоб вийшло повітря і перекручуємо ковбаски.

Розкладаємо по пакетам і відправляємо в морозильну камеру.

Коли ви захочете їх приготувати, викладаємо в сковороду і наливаємо трохи солоної воду, щоб вона трохи покрила ковбаски, накриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин.

Готуємо 2 види ковбасок. Витрачаємо мало грошей на їжу і вся сім'я сита!

Потім зливаємо воду, що залишилася, наливаємо соняшникову олію і обсмажуємо.

Подаємо з салатами, гарнірами, консервованою закускою.

Заморожуйте порційно, щоб не різати сосиски морожених і не порушувати цілісність кишки.

Готуємо 2 види ковбасок. Витрачаємо мало грошей на їжу і вся сім'я сита!

Оцените статью
Добавить комментарий