Запечені рулетики з шинкою і сиром

Кулінарія

Складові:

  • Листкове тісто – 300 г
  • Шинка – 250 г
  • Сир твердий – 400 г
  • Яйце – 1 шт.

Приготування:

1. Листкове тісто розморозити до м’якості.

2. Дошку присипте борошном. Викладіть на неї тісто і розкачайте його в тонкий пласт товщиною 1-1,5 см.

3. На тісто викладіть нарізану шинку. Важливо нарізати шинку тонко.

4. Візьміть сир. У продажу є упаковки, коли сир нарізаний на пластини. Замість твердого сиру можна взяти пластинки плавленого бутербродного сиру. Шинку накрийте пластинками сиру.

5. Поверніть тісто в рулет так, щоб начинка не виглядала. Закріпіть краї і шов рулету.

6. Наріжте рулет на шматочки, кожен по 3-4 см в ширину.

7. Викладіть рулетики на деко, застелене пергаментом для випічки. Змастіть їх збитим яйцем.

8. Розігрійте духовку до 200ºC. Випікайте в духовці 15 хвилин до характерного рум’яного кольору. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий