Завдяки подружці я познайомилася з рецептом швидкого заливного пирога з фаршем з риби. Раніше я уникала приготування пирогів, так як це займає багато часу і сил. З заливною випічкою все набагато простіше, ніж здається.
Складові:
- рибний фарш – 500 грам;
- цибуля – 1 штука;
- яйце куряче – 5 штук;
- морква – 1 штука;
- борошно пшеничне – 200 грам;
- сметана – 400 грам;
- сіль – 1 ч. ложка;
- соняшникова олія – 2 ст. ложки;
- кунжут – 1 ч. ложка;
- розпушувач – 1 ч. ложка.
Алгоритм приготування:
Подрібніть цибулю, натріть моркву на великій тертці. Трохи обсмажте овочі на сковорідці.
Додайте до овочів рибний фарш і продовжите обсмажувати масу до готовності. Рибний фарш я використовую магазинний, однак, можете приготувати його і самостійно.
У глибоку тарілку помістіть сметану, сіль і курячі яйця.
Додайте борошно і розпушувач. У вас повинно вийти тісто середньої густини.
Підготуйте форму, влийте в неї частину рідкого тіста.
Викладіть рибну начинку.
Залийте пиріг тістом. Зверху посипте кунжутом. Поставте його запікатись приблизно на 30 хвилин
Дайте пирогу трохи охолонути, витягніть його з форми. Смачного!