Заливний пиріг з рибним фаршем готую тільки так: швидкий рецепт

Кулінарія

Завдяки подружці я познайомилася з рецептом швидкого заливного пирога з фаршем з риби. Раніше я уникала приготування пирогів, так як це займає багато часу і сил. З заливною випічкою все набагато простіше, ніж здається.

Складові:

  • рибний фарш – 500 грам;
  • цибуля – 1 штука;
  • яйце куряче – 5 штук;
  • морква – 1 штука;
  • борошно пшеничне – 200 грам;
  • сметана – 400 грам;
  • сіль – 1 ч. ложка;
  • соняшникова олія – 2 ст. ложки;
  • кунжут – 1 ч. ложка;
  • розпушувач – 1 ч. ложка.

Алгоритм приготування:

Подрібніть цибулю, натріть моркву на великій тертці. Трохи обсмажте овочі на сковорідці.

Додайте до овочів рибний фарш і продовжите обсмажувати масу до готовності. Рибний фарш я використовую магазинний, однак, можете приготувати його і самостійно.

У глибоку тарілку помістіть сметану, сіль і курячі яйця.
Додайте борошно і розпушувач. У вас повинно вийти тісто середньої густини.

Підготуйте форму, влийте в неї частину рідкого тіста.

Викладіть рибну начинку.

Залийте пиріг тістом. Зверху посипте кунжутом. Поставте його запікатись приблизно на 30 хвилин

Дайте пирогу трохи охолонути, витягніть його з форми. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий