Вся сім’я підсіла на цей салат з буряком. Готую його кожні вихідні

Кулінарія

Риба і буряк відмінно підходять один одному. Пропонуємо ще один варіант простого, але смачного салату з консервованої риби і овочів. В даному варіанті беремо шпроти.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 2 шт;
  • шпроти, 1 банка;
  • морква, 1 шт;
  • яйця, 3 шт;
  • цибуля, половина;
  • буряк, 1 шт;
  • майонез за смаком.

Процес приготування

Відварюємо овочі та яйця, охолоджуємо. Якщо ви не любите цибулю, тоді можна зробити без нього і замінити на солоний огірок, твердий сир і горіхи.

Всі інгредієнти ріжемо дрібними кубиками або ж натираємо на грубій терці.

Рибу подрібнюємо виделкою.

Формуємо салат шарами, робимо над кожним сіточку з майонезу.

  • Перший шар – картопля.
  • Другий шар – риба.
  • Третій шар – морква.
  • Четвертий шар – яйця.
  • П’ятий шар – буряк.

Салат можна не настоювати, а відразу подавати до столу.

Оцените статью
Добавить комментарий