Риба і буряк відмінно підходять один одному. Пропонуємо ще один варіант простого, але смачного салату з консервованої риби і овочів. В даному варіанті беремо шпроти.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- картопля, 2 шт;
- шпроти, 1 банка;
- морква, 1 шт;
- яйця, 3 шт;
- цибуля, половина;
- буряк, 1 шт;
- майонез за смаком.
Процес приготування
Відварюємо овочі та яйця, охолоджуємо. Якщо ви не любите цибулю, тоді можна зробити без нього і замінити на солоний огірок, твердий сир і горіхи.
Всі інгредієнти ріжемо дрібними кубиками або ж натираємо на грубій терці.
Рибу подрібнюємо виделкою.
Формуємо салат шарами, робимо над кожним сіточку з майонезу.
- Перший шар – картопля.
- Другий шар – риба.
- Третій шар – морква.
- Четвертий шар – яйця.
- П’ятий шар – буряк.
Салат можна не настоювати, а відразу подавати до столу.