Простий рецепт допомагає приготувати шоколадні ласощі.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- – борошно, 450 г;
- – сіль щіпка;
- – какао, 4 ст.л;
- – цукор, 330 г;
- – яйця, 2шт;
- – розпушувач, 2 ч.л;
- – молоко гаряче, 1 стакан;
- – вода окріп, 1 стакан;
- – олія, 125 мл.
Для приготування глазурі потрібно:
- – шоколад, 150 г;
- – молоко, 3 ст.л.
Духовку розігріваємо до 180 градусів – процес готування швидкий і нехай духовка розігріється.
Просіваємо борошно і з’єднуємо з сіллю, цукром і ванільним цукром, розпушувачем і какао. Суху суміш добре перемішайте.
Збиваємо яйця в стійку піну, потім змішати з молоком і олією, збивайте міксером і поступово вливайте окріп.
Рідку масу в кілька прийомів вливаємо в суху і все інтенсивно перемішуємо до повної однорідності.
Деко скроплюємо водою за допомогою пензлика, застилаємо пергаментом і викладаємо тісто і рівномірно розподіляємо його.
Випікаємо протягом 40 хвилин і готовність перевіряємо шпажкою. Охолоджуємо.
На водяній бані розтоплюємо шматочки шоколаду в молоці і перемішуємо до однорідності.
Змащуємо пиріг з усіх боків шоколадом. За бажанням можна прикрасити подрібненими горіхами.