Самі ліниві голубці: все змішали і в духовку

Ліниві голубці, рецепт Кулінарія

Капуста виходить дуже соковита, ситна, смачна і шалено ароматна! Моїй родині така капуста дуже подобається. Впевнена, що і Ви оціните цей рецепт.

Інгредієнти:

  • Капуста – 500 гр.
  • Морква – 1 шт. (велика).
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт. (велика).
  • Куряча грудка або будь-яке інше м’ясо – 300 гр.
  • Рис – 200 гр.
  • Томатний соус – 100 мл. або томатна паста – 2 ст. ложки.
  • Рослинна олія – 3 ст. ложки.
  • Сіль, чорний перець – за смаком.
  • Копчена паприка і орегано – по 1 ч. Ложки.
  • Вода – 250 мл.

Спосіб приготування:

1. Капусту нашаткувати соломкою і відправити в глибоку миску.

2. Велику цибулину дрібно нарізати і відправити до капусти.

3. Моркву натерти на великій тертці і відправити до цибулі і капусти.

4. Курячу грудку нарізати невеликими шматочками. Можна використовувати будь-яке інше м’ясо. Відправляємо до всіх овочів.

5. Додаємо промитий рис. Солимо, додаємо копчену паприку, чорний перець, орегано і куркуму за смаком. Всі спеції можна замінити на будь-які інші.

6. Додаємо томатний соус (100 мл) або 2 ст. ложки томатної пасти. Вливаємо 3 ст. ложки рослинної олії і все ретельно перемішуємо.

7. У пакет для запікання викладаємо овочі з м’ясом. Вливаємо 250 мл. води і зав’язуємо пакет. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 50-55 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці.

Через зазначений час вимикаю духовку і залишаю в духовці постояти ще хвилин 10-15. Потім розрізаю пакет і падаю до столу. Я цю блюдо називаю дуже ледачими голубцями. Так як як це зовсім просто і швидко.

Rate article
Залишити відповідь