Риба по-французьки. Готую замість м’яса на святковий стіл!

Кулінарія

Риба виходить пікантною, ароматною, дуже смачною. Для неї потрібно буде взяти капусту, помідори і сир. Рибку точно можна подавати на святковий стіл, щоб здивувати гостей.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • риба будь-яка, філе, 700 г;
  • цвітна капуста;
  • цибуля, 1 шт;
  • помідори, 2 шт;
  • майонез, 6 ст.л;
  • сир, 200 г;
  • сіль, перець.

Для приготування майонезу на молоці вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко, 150 мл;
  • олія соняшникова, 300 г;
  • сік лимонний, 3 ст.л (оцет 6%, 2 ст.л);
  • сіль, половина ч.л;
  • цукор, 1 чл;
  • гірчиця, 1 ч.л.

Риба по-французьки: процес приготування

Капусту ріжемо скибками по 1 см, щоб вийшли великі шматки.

Сир беремо будь-який і натираємо на дрібній тертці.

Форму змащуємо олією і викладаємо капусту. Солимо і перчимо, посипаємо сиром і кладемо шматки філе риби.

Порада: філе повинно бути без кісток. Щоб страва вийшла ще смачніша, філе можна заздалегідь замаринувати.

икладаємо тонкі кільця цибулі на рибу.

Викладаємо кружечки помідора і змащуємо майонезом домашнім.

Сир тертий кладемо гіркою.

Запікаємо при 180 градусах близько 30 – 35 хвилин.

Риба по-французьки. Готую замість м'яса на святковий стіл!

Для домашнього майонезу беремо продукти тільки кімнатної температури.

Перебиваємо всі інгредієнти занурювальним блендером до бажаної густоти. І цей майонез, використовуємо для нашої рибки по-французьки.

Риба по-французьки. Готую замість м'яса на святковий стіл!

Можна просто зробити запіканку, порізавши капусту і рибу меншими шматочками. Всі продукти викладаємо в тій же послідовності і запікаємо стільки ж за часом.

Оцените статью
Добавить комментарий