Рецепт приготування ніжного та дуже смачного торта з кабачків

Кулінарія

Кабачки є сезонним овочем, з яких можна приготувати багато різних смачних блюд. Нижче пропонується рецепт ніжного кабачкового торту, який буде займати гідне місце на вашому столі. Цей торт обов’язково сподобається вашим рідним та друзям.

Інгредієнти:

  • 6 курячих яєць;
  • 600 грамів кабачків;
  • 500 грамів помідорів;
  • 3 ст. л. борошна;
  • 4 зубки часнику;
  • 20 грамів петрушки;
  • 200 грамів моркви;
  • 200 грамів цибулі;
  • 4 ст. л. майонезу;
  • рафінована олія;
  • перець;
  • сіль.

Як приготувати:

Потрібно натерти кабачки на великій тертці. Далі додається сіль, після чого кабачки повинні постояти на протязі 10 хвилин. Після цього зливається сік;

Необхідно вичавити часник та нарізати петрушку;

Далі додається борошно, петрушка, часник та 5 яєць. Далі все перемішується та додаються спеції;

Потім потрібно посмажити коржі на пательні. Для кожного коржа береться 4 ст. л. кабачкового тіста. Коржі обсмажуються з обох боків. Усього вийде 5 коржів;

Цибуля нарізується невеликими кубиками та обсмажується на пательні;

Морква натирається за допомогою дрібної терки. Далі додається цибуля та обсмажується до готовності. Потім додаються спеції;

З помідорів потрібно зняти шкірку та нарізати їх тоненькими кружками;

В майонез додається один зубок часнику;

Далі майонезом змащуються усі коржі, а зверху кладеться морква та цибуля. Далі потрібно покласти помідори та змастити майонезом;

Відварюється одне яйце, після чого натирається на дрібній тертці;

Змащується майонезом останній корж та притрушується зверху яйцем;

Перед тим, як поставити торт на стіл, його можна прикрасити петрушкою та помідорами.

Торт повинен постояти у холодильник 2 години, щоб він просочився. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий