Такий пиріг пропонуємо приготувати на новорічний стіл. Завдяки аромату мандаринів у всіх відразу ж буде святковий настрій.
Для тіста візьміть:
- 1 ч. kожкe ванільного цукру;
- 200 г цукру;
- 4 яйця;
- 250 г масла вершкового;
- 250 г борошна;
- 1,5 ч. kожки пекарського порошку.
Складові помадки;
- 150 г цукрової пудри;
- nри стол. ложки мандаринового соку.
Начинка – 8 мандаринів.
Покрокове приготування
У яйця всипте два види цукру.
Візьміть міксер і збивайте до пухкої маси приблизно 15 хвилин.
Масло розтопіть на вогні слабкої інтенсивності і влийте тоненьким струменем в яєчну масу.
Борошно і пекарський порошок з’єднайте і просійте. Додайте в основу і акуратно перемішайте.
Помістіть в духовку на 40 хвилин. Температура випікання – 190 °.
Сік мандарина з’єднайте з цукровою пудрою і розмішайте.
Полийте глазур’ю пиріг поки він гарячий.
Охолодіть і можете подавати.