Рецепт ніжного листкового салату, який стане головною закускою на святковому столі

Кулінарія

Залишилося трохи до новорічних свят, тому пора подумати про новорічне меню. А може бути у вас незабаром буде День Народження або просто повинні прийти в гості друзі, тоді ви цей рецепт зможете спробувати раніше або приготуйте салат на сімейну вечерю, адже він виходить ніжним, смачним і досить ситним.

Які продукти потрібно взяти:

  • Три варених яйця;
  • 200 г крабових паличок;
  • 300 г ковбаси;
  • 70 г свіжих огірків;
  • 200 г кукурудзи (консервованої);
  • Цибуля зелена;
  • Сіль, майонез.

Покроковий процес приготування

Огірки помийте, відріжте кінчики і поріжте у вигляді акуратної соломки.

Ковбасу необхідно нарізати також, як і огірки.

Яйця натріть за допомогою терки з великими вічками.

Крабові палички порізати шматочками побільше. Зелену цибулю дрібно посічіть.

Тепер потрібно зібрати салат. для цього знадобиться кругла форма. Кожен шар покривайте майонезом.

На тарілку помістіть кільце, щоб салат вийшов красивим.

Викладайте шари в такому порядку:

  • ковбаса;
  • огірки;
  • половина цибулі;
  • кукурудза;
  • крабові палички;
  • яйця.

Прикрасьте другою половиною зеленої цибулі і огірками, порізаними тонкими часточками.

Помістіть салат на кілька годин в холодильну камеру.

Оцените статью
Добавить комментарий