Рагу в горщику виходить ароматним, готується досить легко і швидко. У нашій родині люблять цю соковиту страву з прекрасним смаком.
Даним простим рецептом зі мною охоче поділилася свекруха, яка пропрацювала багато років кухарем.
Для приготування нам знадобиться:
- 500 г яловичини;
- 5 картоплин;
- 2 цибулини;
- 1 морква;
- лавровий лист;
- перець і сіль.
М’ясо наріжте на невеликі шматочки, обсмажити у власному жиру, щоб утворилася рум’яна кірочка. Далі додайте трохи цибулі, моркву, перець, тушкуйте.
Картоплю треба нарізати у вигляді пластинок і укласти в горщик шарами: шар картоплі, м’ясо з овочами, знову шар картоплі.
Посоліть і додайте лавровий лист, залийте кип’ятком і помістіть в духовку і готуйте до готовності.
Подають рагу, прикрасивши зеленню. Смачного!