Рагу з яловичини в горщику: страва з незабутнім смаком

Кулінарія

Рагу в горщику виходить ароматним, готується досить легко і швидко. У нашій родині люблять цю соковиту страву з прекрасним смаком.

Даним простим рецептом зі мною охоче поділилася свекруха, яка пропрацювала багато років кухарем.

Для приготування нам знадобиться:

  • 500 г яловичини;
  • 5 картоплин;
  • 2 цибулини;
  • 1 морква;
  • лавровий лист;
  • перець і сіль.

М’ясо наріжте на невеликі шматочки, обсмажити у власному жиру, щоб утворилася рум’яна кірочка. Далі додайте трохи цибулі, моркву, перець, тушкуйте.

Картоплю треба нарізати у вигляді пластинок і укласти в горщик шарами: шар картоплі, м’ясо з овочами, знову шар картоплі.

Посоліть і додайте лавровий лист, залийте кип’ятком і помістіть в духовку і готуйте до готовності.

Подають рагу, прикрасивши зеленню. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий