Підсіла на картоплю за цим рецептом. Ніжний рулет, просто шедевр!

Кулінарія

Картопляний рулет з начинкою виходить дуже м’яким, ніжним і соковитим, ароматним. Начинку ви можете зробити іншу, я сама часто її міняю і кожен раз отримую нове і смачну страву. Рулет смачний, як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 800 г;
  • фарш, 250 – 300 г;
  • яйця, 2 шт;
  • сир, 100 г;
  • борошно, 3 – 4 ст.л;
  • цибуля, 1 шт;
  • сіль, перець, зелень, часник;
  • огірки малосольні, 2 шт.

Процес приготування

Картопля тремо на дрібній тертці, змішуємо з яйцями, посіченим кропом і тертим сиром на ваш смак, перцем.

Перемішуємо масу до однорідності, додаємо просіяне борошно, знову добре вимішуємо і солимо за смаком.

Деко застеляємо пергаментом, змащуємо соняшниковою олією.

Викладаємо картопляну масу і лопаткою або ложкою розподіляємо по всій формі.

Запікаємо 20 – 25 хвилин – до золотистого і м’якості коржа.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками, огірки (мариновані або малосольні ріжемо тонкими кружечками.

Обсмажуємо на олії цибулю до напівпрозорості, додаємо фарш, солимо і перчимо, перемішуємо і смажимо до готовності.

Знімаємо папір з коржа, викладаємо його на фольгу, розподіляємо кружечки огірків по поверхні коржа, потім фарш з цибулею рівним шаром.

Підсіла на картоплю за цим рецептом. Ніжний рулет, просто шедевр!

Загортаємо щільний рулет за допомогою фольги, обертаємо фольгою і залишаємо до повного охолодження.

Підсіла на картоплю за цим рецептом. Ніжний рулет, просто шедевр!

Перед подачі ріжемо кружечками і красиво викладаємо на тарілку- таке частування точно оцінять всі ваші гості.

Оцените статью
Добавить комментарий