Огірочки по-польськи на зиму. Їх завжди мало!

Кулінарія

Готую подвійну порцію

Інгредієнти:

  • огірки – 2 кг;
  • вода – 0,5 склянки;
  • цукор – 0,5 склянки;
  • олія – 0,5 склянки;
  • сіль – 2 ст.л.;
  • перець – 1 ст.л.;
  • часник – 1 ст.л.;
  • оцет 70% – 1 ст.л.

Процес приготування:

Огірочки вибираємо молоді, промиваємо, заливаємо чистою, холодною водою на 2 години. Відрізаємо хвостики і ріжемо кружальцями по 1 см завтовшки.

Змішуємо воду, сіль і цукор, перемішуємо до розчинення і потім додаємо олію.

Всипаємо перець чорний, перемішуємо, вливаємо оцтову есенцію і перемішуємо.

Пропускаємо часник через прес і змішуємо з соусом.

Виливаємо заливку в огірки, дуже добре перемішуємо і залишаємо на пару годин.

Розкладаємо салат по чистих банках, накриваємо кришками і ставимо стерилізуватися на 10 хвилин (після закипання).

Закручуємо кришками, перевертаємо і залишаємо до повного охолодження.

Оцените статью
Добавить комментарий