Однієї порції завжди не вистачає. Пишні і ніжні оладки з начинкою: ледачі пиріжки

Кулінарія

Пишні і ніжні оладки з начинкою, більше схожі на пиріжки, тільки часу на підготовку, ви витратите набагато менше. Начинку беріть будь-яку на свій смак. Я зробила з яйцями і зеленою цибулею, а ви можете використовувати інші продукти.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кефір, 2 склянки;
  • сода і сіль по 1 ч.л;
  • борошно, 3 склянки;
  • яйце, 1 шт;
  • яйця відварені, 4 шт;
  • зелена цибуля і кріп, по пучку;
  • олія, 50 мл.

Процес приготування

Теплий кефір змішуємо з сіллю і содою, добре перемішуємо вінчиком.

Додаємо яйце і перемішуємо.

Всипаємо просіяне борошно, добре змішуємо, щоб вийшло густе і однорідне тісто.

Відварені яйце і зелена цибуля, зелень ріжемо дрібно, солимо і перчимо до смаку.

Додаємо масу в тісто і добре перемішуємо до однорідності.

Порада: щоб пиріжки були пишними і не сідали після того, як знімите їх зі сковорідки, нагрійте трохи кефір і потім тільки додавайте соду.

Тісто можна викладати на сковороду столовою ложкою або видавлювати порційно за допомогою пакета, в якому відрізають один куточок. Підходить і кондитерський пакет.

Обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.

Подаю такі пиріжки зі сметаною або гострим соусом з часником і зеленню. Можна зробити окремою стравою або використовувати в якості хліба до основних страв.

Оцените статью
Добавить комментарий