Морозиво в духовці. Рецепт оригінального і всіма любимого десерту

Кулінарія

За своїм виглядом цей десерт нагадує морозиво, але насправді це інше… Воно виходить дуже смачним, ніжним і розсипчастим. Ви витратите всього 10 хвилин на приготування (не рахуючи часу запікання), але з’їдаються вони набагато швидше.

Печиво виглядає як справжнє морозиво. Воно припаде до смаку і дорослим і дітям. Готується з простих і доступних інгредієнтів.

Для приготування печива нам знадобляться наступні інгредієнти (з такого кількість продуктів вийдуть 12 штук печива):

  • Вершкове масло – 120 грамів
  • Цукрова пудра – 60 грамів
  • Кукурудзяний крохмаль – 2 столові ложки
  • Соняшникова олія – 50 мл
  • Борошно – 240 грамів
  • Шоколад – 40 грамів
  • Ванілін – дрібка

У миску висипаємо цукрову пудру, ванілін і крохмаль. Додаємо вершкове масло кімнатної температури, розминаємо виделкою до отримання однорідної маси. Вливаємо олію і знову перемішуємо. Висипаємо половину просіяного борошна, перемішуємо. Шоколад нарізаємо дрібними кубиками і висипаємо в нашу масу, перемішуємо, поступово висипаємо борошно, що залишилося і замішуємо тісто.

Морозиво в духовці. Рецепт оригінального і всіма любимого десерту

За допомогою ложки для морозива формуємо печиво, викладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Відправляємо печиво в духовку розігріту до 180 градусів на 10-15 хвилин. Намагайтеся не перетримати, печиво повинно залишатися блідим і сильно не зарум’янюватися. Готове печиво посипаємо цукровою пудрою. Якщо ви готуєте їх для дитячого свята, то спробуйте подати в поєднанні з вафельним ріжком. Смачного!

Морозиво в духовці. Рецепт оригінального і всіма любимого десерту

Оцените статью
Добавить комментарий