Маринуємо білі гриби: рецепт приготування

Кулінарія

Складові:

  • Гриби білі,
  • Вода – 1 л,
  • Сіль – 20 г,
  • Оцтова есенція 80% – 30 мл,
  • Лимонна кислота – 1,5 г,
  • Лавровий лист – 5 шт,
  • Запашний перець – 10 горошин,
  • Гвоздика – 7 шт.

Маринуємо білі гриби: покроковий процес приготування

Етап 1. Гриби проварюємо протягом 15 хвилин, після чого відкидаємо на друшляк. Даємо охолонути.

Етап 2. Всі перераховані вище інгредієнти які залишилися перемішуємо для маринаду.

Етап 3. Гриби складаємо в стерилізовані банки і заливаємо маринадом, після чого закриваємо кришкою.

Етап 4. перед тим, як подавати, перемішуємо гриби з порізаним кільцями цибулею, а також з соняшниковою олією.

Оцените статью
Добавить комментарий