Гороховий суп, який полюблять всі

Кулінарія

Те, що діти не люблять перші страви – це міф. Якщо приготувати суп правильно, дітлахи зметуть його з задоволенням. Ось вам простий рецепт горохового супу, який із задоволенням з’їсть і чоловік, і дітвора.

Складові

  • 500 г свинячих ребер
  • 300 г копченостей
  • 200 г гороху
  • 1 морква
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 4 картоплини
  • лавровий лист
  • запашний перець
  • сіль за смаком
  • перець за смаком

Приготування

Перед тим, як приготувати суп, замочіть горох. Краще зробити це на ніч. Це стосується навіть гороху колотого, який розварюється швидко.

М’ясо миємо й зрізаємо жир, якщо він є. Кладемо в каструльку, заливаємо водою і ставимо на вогонь.

Як тільки закипить, засипаємо горох, знявши попередньо піну. Далі додаємо перець горошком і лавр. Варимо близько години.

Цибулю, картоплю і моркву чистимо, ріжемо кубиками.

Морквину з цибулею обсмажуємо пару хвилин, можна на вершковому маслі.

Копчені свинячі реберця дрібно нарізаємо.

Засипаємо в суп картоплю, за нею цибулю з морквою. Останніми йдуть в суп свинячі ребра.

Оцените статью
Добавить комментарий