Найчастіше готую такі оладки з вівсянки. З сніданку вона частенько у нас залишається. Але підійде і рис, і пшоно, і булгур!
Необхідні продукти:
- Вівсяні пластівці – 0,5 склянки
- Яйця – 2 шт.
- Капуста білокачанна – 350 г
- Борошно – 6 ст.л. (З гіркою)
- Цибуля – 1 шт.
- Кріп
- Спеції (у мене 10 овочів) – 1 ч.л.
- Сіль
Покроковий процес приготування:
Якщо немає готової каші, заливаю вівсяні пластівці кип’ятком і залишаю хвилин на 10.
Потім змішую нарізану тонкою соломкою капусту і кашу. Додаю сіль, спеції, яйця, зелень і муку.
Ложкою викладаю отримане “тісто” на сковороду з розігрітою олією. Обсмажую з двох боків до рум’яної скоринки. Викладаю на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
І все. Можна пригощатися. Смачного!