Дуже смачна закуска із залишків каші і звичайної капусти (ділюся простим рецептом)

Кулінарія

Найчастіше готую такі оладки з вівсянки. З сніданку вона частенько у нас залишається. Але підійде і рис, і пшоно, і булгур!

Необхідні продукти:

  • Вівсяні пластівці – 0,5 склянки
  • Яйця – 2 шт.
  • Капуста білокачанна – 350 г
  • Борошно – 6 ст.л. (З гіркою)
  • Цибуля – 1 шт.
  • Кріп
  • Спеції (у мене 10 овочів) – 1 ч.л.
  • Сіль

Покроковий процес приготування:

Якщо немає готової каші, заливаю вівсяні пластівці кип’ятком і залишаю хвилин на 10.

Потім змішую нарізану тонкою соломкою капусту і кашу. Додаю сіль, спеції, яйця, зелень і муку.

Ложкою викладаю отримане “тісто” на сковороду з розігрітою олією. Обсмажую з двох боків до рум’яної скоринки. Викладаю на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.

І все. Можна пригощатися. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий