Дивуємо гостей оригінальними млинцями. Додаємо колір

Кулінарія

Млинці – проста в приготуванні, популярна страва. Будучи випеченим за стандартним рецептом, вони виходять дуже смачними. Однак при бажанні можна внести різноманітність і здивувати гостей млинцями, приготованими якимось незвичайним способом.

Щоб приготувати кольорові незвичайні млинці, потрібно взяти:

  • цукор в кількості 4 ст. л .;
  • яйця – 3 шт .;
  • какао – 1 ст. л .;
  • масло топлене- 1 ст. л .;
  • сіль – 1/4 ч. л .;
  • олія – 4 ст. л .;
  • молоко – 800 г;
  • куркума – 1 ст. л .;
  • борошно – 350 г + 4 ст. л .;
  • гарячу воду – 200 мл;
  • соду – 1/2 ч. л .;
  • буряковий сік – 100 мл;
  • шпинат – 150 г.
  • чорничний сік – 200 мл.

У миску покладіть м’яке вершкове масло, цукор, яйця і сіль. Ретельно перемішайте інгредієнти. Просійте борошно і молоко. Знову все перемішайте. Додайте в тісто соду, знову перемішайте і залиште тісто відпочивати на 30 хв.

Натріть буряк на дрібній тертці і через серветку або марлю видавіть сік. Шпинат відварити і дрібно порубати. Ягоди чорниці розітріть з цукром в пюре міксером або в блендері.

Розділіть тісто на п’ять рівних частин. Офарбуйте кожну частину своїм кольором. Використовуйте буряковий сік, рубаний шпинат, чорничне пюре, куркуму і какао. Випікайте млинці звичайним чином на сковорідці без масла. Подавайте їх до столу, як і звичайні, зі сметаною, маслом або медом.

Оцените статью
Добавить комментарий