Заморозила картоплю, а потім запекла її в духовці. Показую, що з цього вийшло

Кулінарія

Сьогодні хочу поділитися з Вами незвичайним рецептом дуже смачної картопельки.

Інгредієнти:

  • Картопля
  • Соняшникова олія.
  • Сіль і будь-які спеції за смаком (я взяла копчену паприку і чорний перець).

Покроковий процес приготування:

1. Картоплю бажано брати приблизно одного розміру і не дуже велику. Картоплю чистимо.

2. Ставимо каструлю з водою на вогонь і коли вона почне закипати солимо і відправляємо в неї картоплю. З моменту закипання варимо картоплю протягом 7 хвилин.

3. Виймаємо картоплю, злегка охолоджуємо і при бажанні робимо на картоплі надрізи хрест навхрест з одного боку. Складаємо картоплю в пакет в один шар і відправляємо в морозильну камеру на 2 години.

4. Через зазначений час виймаємо картоплю з морозильної камери.

5. У глибоку невелику миску наливаємо олію, додаємо сіль і будь-які спеції за смаком. Я додала копчену паприку і чорний перець. Кожну картоплю повністю занурюємо в олію зі спеціями і відправляємо на деко застелене пергаментним папером.

Заморозила картоплю, а потім запекла її в духовці. Показую, що з цього вийшло

6. Деко з картоплею відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 45 хвилин.

Картопля виходить з рум’яною хрусткою скоринкою, а всередині супер м’яка і ніжна.

Заморозила картоплю, а потім запекла її в духовці. Показую, що з цього вийшло

Оцените статью
Добавить комментарий