Торт на швидку руку, просочувати не потрібно, збивати не потрібно, а смак – карколомний!

Торт на швидку руку - детальний рецепт Кулінарія

Знайшла рецепт торта на просторах інтернету і закохалася в нього, мені подобається, що бісквіт виходить вологим і його не потрібно просочувати, змастив будь-яким кремом і торт готовий. Смак насичений, прям тане в роті. Рекомендую і вам спробувати приготувати торт за цим рецептом, якщо ви ласун, як я, то він вам неодмінно сподобається.

Для торта нам знадобиться:

  • Борошно пшеничне – 300 г
  • Молоко – 250 мл.
  • Цукор – 250 г
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Какао – 50 г
  • Розпушувач – 1 ст.л.
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Рослинної рафінованої олія – 120 мл.
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Винний оцет – 1 ст.л.
  • КРЕМ будь-який

Поетапний процес приготування швидкого торта

Для початку змішайте в мисці всі сипучі продукти: борошно, какао, цукор, сіль, розпушувач, ванілін.

Торт на швидку руку, просочувати не потрібно, збивати не потрібно, а смак - карколомний!

В іншій мисці змішайте молоко, яйця, рослинну олію. Просто віночком злегка перемішайте і все, нічого збивати не потрібно.

Торт на швидку руку, просочувати не потрібно, збивати не потрібно, а смак - карколомний!

З’єднайте суху суміш з рідкою, перемішайте.

Торт на швидку руку, просочувати не потрібно, збивати не потрібно, а смак - карколомний!

Влийте винний оцет, перемішайте, тісто почне злегка світлішати і пінитися, так і повинно бути.

Форму застеліть пергаментом. Я, ще змастила олією пергамент, щоб уже напевно не пристало.

Торт на швидку руку, просочувати не потрібно, збивати не потрібно, а смак - карколомний!

Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин, готовність перевірте шпажкою.

Торт на швидку руку, просочувати не потрібно, збивати не потрібно, а смак - карколомний!

Бісквіт остудіть, розріжте на 2-3 коржа.

Торт на швидку руку, просочувати не потрібно, збивати не потрібно, а смак - карколомний!

Кількість коржів, залежить від діаметру форми, якщо форма невелика, бісквіт буде високий і його можна розрізати на 3 коржі, а якщо велика форма, то коржів вийде всього 2.

За бажанням зріжте краї і подрібніть в крихту за допомогою блендера.

Торт на швидку руку, просочувати не потрібно, збивати не потрібно, а смак - карколомний!

Крем можна взяти будь-який, хоч сметанний, хоч сирний, я вирішила з робити з масла, згущеного молока і заварного крему.

Збила вершкове масло. Додала згущене молоко, збила.

Торт на швидку руку, просочувати не потрібно, збивати не потрібно, а смак - карколомний!

Змастила кремом коржі, обмазати торт і обсипала бісквітною крихтою і волоськими горіхами.

Смачний, повітряний, ніжний шоколадний тортик вийшов.

Торт на швидку руку, просочувати не потрібно, збивати не потрібно, а смак - карколомний!

Якщо вам сподобався рецепт, ставте лайк, а ще краще приготуйте, сфотографуйте і поділіться в коментарях результатом.

Оцените статью
Добавить комментарий