Торт “Мармеладний” порадує дорослих і дітей не тільки зовнішнім виглядом, але і чудовим смаком. А готується він протягом 15 хвилин. Як його зробити, ми розповімо нижче.
Для приготування торта нам знадобиться:
- 700 мл вершків, жирністю 30%;
- 500 гр сиру маскарпоне;
- 2-3 ст.л. цукрової пудри;
- 250 гр квадратного або прямокутного шоколадного печива;
- 400 гр мармеладу “малинка”.
Приготування
Потрібно підготувати форму, в якій будемо збирати торт. У мене не було на кухні підходящої форми, я використовувала чисту картонну коробку, яку застелила пергаментним папером.
1. Збиваємо охолоджені вершки з цукровою пудрою, далі потрібно порціями додавати сир маскарпоне і збивати разом з вершками.
2. На дно форми викладаємо шар печива, на печиво розмазує половину вершково-сирного крему.
На крем знову викладаємо шар печива, а на печиво повторно половину крему.
3. Прикрашаємо торт акуратно викладеним мармеладом “малинка”.
4. Ставимо в холодильник мінімум на 3 години, а бажано на ніч, щоб печиво добре просочилося кремом.
За бажанням торт можна зробити з більшої кількості шарів.
Ось, що у мене вийшло. Торт я поставила в холодильник на ніч, і коржі добре просочилися, десерт вийшов ніжним, а сирний крем в ньому має кислинку, яка характерна для сиру маскарпоне.