Завдяки овочам, салат виходить ніжніший і м’який, а шинка, надає йому ситності.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- шинка – 500 г;
- яйця – 3 шт;
- огірок свіжий – 1 шт;
- перець болгарський – 1 шт;
- кукурудза консервована – 300 г;
- майонез – 4 ст.л;
- сіль, перець і кріп за смаком.
Процес приготування
Яйця ріжемо на невеликі кубики.
Перець звільняємо від насіння і ріжемо тонкою соломкою.
Огірок ріжемо тонкими кружечками або половинками, якщо у вас великий огірок.
Кріп січемо.
Шинку ріжемо тонкою соломкою.
Кукурудзу зціджуємо від рідини.
З’єднуємо всі інгредієнти, за смаком солимо і перчимо, заправляємо майонезом і подаємо до столу.
Кукурудзу можна замінити горошком.