Сирний крем: підходить для будь-якого торта або тістечок

Простий сирний крем, рецепт приготування Кулінарія

Мій улюблений рецепт крему для торта – дуже простий і універсальний! З ним будь-який торт буде смачніший. Використовую і для прикраси тортів, і для прошарку, і для начинки.

Крем виходить дуже смачний. Ніжний, кисло-солодкий, з ванільним ароматом.

Сир підійде будь-якої жирності. Я зазвичай використовую 9%. Викладаю в миску, додаю половину цукрової пудри і збиваю блендером до пастоподібного стану.

Можна перетерти сир через сито, якщо блендера немає.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Сир – 250 г
  • Масло вершкове – 180 г
  • Цукрова пудра – 80 г

У чашу міксера відправляю розм’якшене вершкове масло і другу половину цукрової пудри. І збиваю 5-6 хвилин. Масло має злегка збільшитися в об’ємі і трохи побіліти.

Збите масло перекладаю до сирної маси і акуратно перемішую лопаткою.

Крем готовий! Можна прикрашати торт або додати в начинку.

З таким кремом не буває несмачних тортів! Спробуйте.

З будь-якими коржами і сирним кремом тортик виходить приголомшливим!

Rate article
Залишити відповідь