Салат “Ципочка”. Моя тітка завжди готує його замість Олів’є (ніколи не “стікає”)

Салат Ципочка - рецепт Кулінарія

Тепер і я його готую! Дуже простий, ситний і дуже смачний салатик!

Інгредієнти

  • Курячі стегенця – 2 шт.
  • Зелений горошок (консервований) – 1 бан.
  • Яйця варені – 4 шт.
  • Сир твердий – 70 г
  • Майонез домашній – 2 ст.л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Відварюю два курячі стегенця. Воду підсолюю, додаю половинку цибулини і моркву. Варю приблизно хвилин 30-35.

Викладаю стегенця на тарілку, даю їм охолонути. Відокремлюю м’ясо і нарізаю на невеликі кубики.

Варені яйця чищу, відділяю жовтки від білків.

Білки натираю на великій тертці. На цій же тертці натираю твердий сир.

Жовтки розминаю виделкою. Додаю майонез (у мене домашній), зубчик часнику через прес, чорний мелений перець і сіль за смаком. Перемішую.

У мисці з’єдную шматочки курки, натерті яєчні білки і сир, консервований зелений горошок і заправку.

Перемішую. Салат готовий!

Оцените статью
Добавить комментарий