Рецепт для справжніх гурманів: хрусткі сирники з арахісовими пелюстками

Хрусткі сирники - відмінний рецепт Кулінарія

Так, це старі добрі сирники, рецептів яких в інтернеті вже ціла купа. Але! Тут саме одна маленька і ледь помітна деталь змусить вас закрити очі від задоволення!

Інгредієнти для приготування сирників:

  • 2 пачки сиру в брикетах (приблизно по 200 грамів);
  • яйце куряче – 1 шт;
  • виноградний цукор – 3 ст.л.
  • рисова манка 6 ст.л. (думаю, можна взяти будь-яку муку, просто у мене була саме ця);
  • арахісові пелюстки (продаються в кондитерських магазинах);
  • кокосова олія (для змазування сковороди).

Приготування

Всі інгредієнти перемішуємо, формуємо «шайбочки», акуратно занурюємо їх по черзі в рисову манку, щоб обваляти.

Викладаємо сирники на сковороду, змащену кокосовою олією, і випікаємо по 2-3 хвилини з кожного боку з закритою кришкою.

Сирники можна запікати і в духовці, в цьому випадку вони вийдуть більш об’ємні і повітряні.

Арахісові пелюстки надають сирникам незвичайну текстуру. Коли ви їсте, шматочки їжі трохи похрускують у вас в роті (схоже на морозиво з фісташками або твердим шоколадом). Тому будьте уважні – є ризик захопитися і з’їсти все приготоване за один раз!

Rate article
Залишити відповідь