Рецепт смакоти з мого дитинства, тепер шоколадна ковбаса стала улюбленою і у моїх дітей

Кулінарія

Це тістечко одне з моїх улюблених з дитинства. Я пам’ятаю, як я з нетерпінням чекала і крутилася навколо мами, поки вона готувала шоколадну ковбаску, а потім я знаходила ще сили дочекатися її охолодження в холодильнику. Справжнє випробування.

Зараз мої діти також крутяться навколо мене, коли я готую ці ласощі. Дуже просто готується, досить бюджетно і яка ж смакота виходить. Дуже рекомендую так приготувати.

Необхідні продукти:

  • 250 г цукрового печива
  • 190 г згущеного молока
  • 90 г вершкового масла (розм’якшеного, але не топленого!)
  • 15 г какао

Покроковий процес приготування:

1. Печиво наламати на невеликі шматочки.

2. Додати масло, ретельно перемішати.

3. Додати какао, перемішати.

4. Додати згущене молоко, добре перемішати.

5. З отриманого тіста сформувати ковбаски.

6. Загорнути готові ковбаски в харчову плівку або целофановий пакет і відправити в морозилку мінімум на 3-4 години, а в ідеалі на 5-6 годин, для застигання.

7. Тістечко готове. Нарізаємо його, як ковбаску, заварюємо чай або каву і насолоджуємося смаком.

Зберігати його потрібно в холодильнику.

Оцените статью
Добавить комментарий