Рецепт підгледіла в закордонному журналі! Смачний торт «Kinder Pingui»

Кулінарія

Якщо ви також, як і я дуже любите шоколадні десерти, то це шоколадне диво, вам точно сподобається і ви з задоволенням його і приготуєте, і почастуєте свою сім’ю. Рецепт колись підгледіла в одному кулінарному закордонному журналі. Найважливіше, щоб точно відчути справжній смак торта, беріть тільки якісні какао, жирні вершки і шоколад.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 2шт;
  • цукор, 100 г;
  • какао, 2 ст.л;
  • борошно, 125 г;
  • розпушувач, 2 ч.л;
  • олія соняшникова, 100 мл;
  • молоко, 100 мл.

Для заливки необхідно:

  • вершки жирні, 100 мл;
  • пудра цукрова, 100 г;
  • какао, 2 ст.л.

Для приготування крему необхідно:

  • вершки жирні, 100 мл;
  • маскарпоне, 250 г;
  • пудра цукрова, 3 ст.л;
  • желатин, 10 г.

Для приготування глазурі візьміть:

  • шоколад молочний, 50 г;
  • нутелла, 2 – 3 ст.л;
  • вершки, 50 мл.

Процес приготування

Духовку відразу розігріваємо до 180 градусів.

Збиваємо яйця до пишно піни, всипаємо цукор і збиваємо 1 хвилину.

Додаємо просіяні какао, борошно і розпушувач, збиваємо масу до однорідності.

Вливаємо молоко і соняшникову олію, збиваємо.

Форму застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Рецепт підгледіла в закордонному журналі! Смачний торт «Kinder Pingui»

Порада: форму беріть близько 20 см, максимум, щоб бісквіт був високим і його можна розрізати на кілька коржів.

Запікаємо 40 хвилин, але перевіряйте на готовність.

Просіваємо какао для заливки, змішуємо з цукровою пудрою, вершками. Якщо немає вершків, беремо молоко.

Бісквіт вирівнюємо рукою і заливаємо заливкою і ставимо в вимкнуту духовку і залишаємо на 1 годину.

Рецепт підгледіла в закордонному журналі! Смачний торт «Kinder Pingui»

Гострим ножем проходимо край бісквіта і відкриваємо форму. Залишаємо до повного охолодження. Тому робіть такий бісквіт або вранці і ввечері будете доробляти або ввечері і на наступний ранок продовжимо роботу.

Збиваємо холодні вершки, обов’язково жирні, щоб вийшов густий крем. Змішуємо з пудрою і збиваємо.

Желатин замочуємо і розігріваємо, змішуємо з кремом. Крем додаємо частинами і добре перемішуємо.

Коржі вологі, якщо хочете ще додатково просочити вершками або молоком.

Ріжемо бісквіт на 2 коржі і формуємо торт, змащуємо перший корж кремом – викладаємо всю масу товстим шаром. Залишаємо на 30 хвилин в холодильнику.

Коли крем схопиться, ставимо другий корж.

Рецепт підгледіла в закордонному журналі! Смачний торт «Kinder Pingui»

Топимо шоколад в гарячих вершках і перемішуємо до однорідності і додаємо нутеллу, вимішуємо до однорідності.

Рецепт підгледіла в закордонному журналі! Смачний торт «Kinder Pingui»

Змащуємо глазур’ю і ставимо в холодильник на пару годин. Смачного!

Рецепт підгледіла в закордонному журналі! Смачний торт «Kinder Pingui»

Оцените статью
Добавить комментарий