Пікантні котлети з кабачків на сковороді

Котлети з кабачків - відмінний рецепт Кулінарія

Сьогодні готуємо пікантні котлети з кабачків на сковороді. Рецепт простий до непристойності, але вам повинен сподобається. Адже цю страву можна приготувати з усього, що вже знаходиться в холодильнику. І не забудьте про черствий хліб! Він тут, як ніде більше, доречний.

Складові

  • Кабачок – 7 шт.
  • Хліб – 100 г
  • Часник – 6 зуб.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Червоний перець мелений – за смаком
  • Соняшникова олія – за смаком

Приготування

Молоді кабачки разом зі шкіркою натріть на грубій терці. Посоліть їх, перемішайте. Через хвилин 20 відіжміть сік за допомогою сита. Стружка повинна вийти майже сухою.

Черствий білий хліб подрібніть в блендері в крихту. Часник пропустіть через прес. Змішайте їх з кабачковою стружкою. Туди ж додайте яйця і спеції. Ретельно все перемішайте.

Розігрійте на сковороді олію. З вищевказаної маси сформуйте котлетки. Вони повинні бути невеликими і трохи сплющеними.

Обсмажуйте котлети з кабачка по черзі з кожного боку. Перевертайте, коли побачите золотисту скориночку. Подавайте страву до столу трохи охолодженою.

Такі пікантні котлети з кабачка навіть гарніру не вимагають. Але якщо ви зважилися зробити все, як годиться, віддайте перевагу злакам. Наприклад, рисову або кукурудзяну каші кабачкові котлети доповнить краще, ніж гречану. А як ви справляєтеся з сезонним напливом кабачків? Діліться досвідом!

Rate article
Залишити відповідь