Складові
- листкове дріжджове тісто – 1 упаковка (500 гр.)
- м’ясо (варене, запечене) – 100 гр.
- ковбаса (будь-яка) – 50 – 70 гр.
- цибуля – 1 шт.
- оливки (маринований огірок, кабачок)
- кетчуп – 2 – 3 ст.л.
- томат (домашній) – 0,5 ст.
- сир твердий – 150 гр.
Покроковий рецепт приготування піци.
У мене залишився невеликий шматочок запеченого м’яса, який я ріжу дрібною соломкою.
Також дрібною соломкою ріжу хвостик ковбаси.
Ще у мене є пів баночки, може трохи більше, зелених оливок, їх ріжу кільцями.
Але якщо у вас замість оливок є маринований огірочок або кабачок, а може заморожений болгарський перець – все піде в хід.
Ну а якщо є гриби – то це взагалі чудово.
Ще я нарізала чверть кільцями невелику цибулину.
У мене упаковка листкового дріжджового тіста, що складається з двох рівних квадратних частин.
Розкачуємо трохи в одному напрямку кожну частину і викладаємо на деко, застелене папером для випічки.
Тепер тісто зверху змащуємо кетчупом. Першим шаром рівномірно розподіляю цибулю.
Тепер на цибулю викладаю м’ясо, а за ним ковбасу. Мені залишилося додати оливки.
Але, замість них, як я і говорила раніше, можна взяти, будь-які мариновані або заморожені овочі.
У мене немає свіжих помідорів, тому я вирішила використовувати домашній томат.
Ось так по пів ложечки розподіляю його по всій поверхні піци.
Поки без сиру ставлю піцу в духовку, розігріту до 180 ° на 15 хвилин.
Тим часом натирають трохи сиру на великій тертці.
Дістаю піцу з духовки і посипають зверху тертим сиром.
Забираю її в духовку ще на 5 – 7 хвилин, щоб сир розплавився.
Якщо в пічці є конвекція, можна її включити.
Ну і ось так смачно і швидко, можна сказати з нічого, у мене вийшла відмінна вечеря для всієї родини.