Піца “з того що було” (з готовим тістом)

Кулінарія

Складові

  • листкове дріжджове тісто – 1 упаковка (500 гр.)
  • м’ясо (варене, запечене) – 100 гр.
  • ковбаса (будь-яка) – 50 – 70 гр.
  • цибуля – 1 шт.
  • оливки (маринований огірок, кабачок)
  • кетчуп – 2 – 3 ст.л.
  • томат (домашній) – 0,5 ст.
  • сир твердий – 150 гр.

Покроковий рецепт приготування піци.

У мене залишився невеликий шматочок запеченого м’яса, який я ріжу дрібною соломкою.

Також дрібною соломкою ріжу хвостик ковбаси.

Ще у мене є пів баночки, може трохи більше, зелених оливок, їх ріжу кільцями.

Але якщо у вас замість оливок є маринований огірочок або кабачок, а може заморожений болгарський перець – все піде в хід.

Ну а якщо є гриби – то це взагалі чудово.

Ще я нарізала чверть кільцями невелику цибулину.

У мене упаковка листкового дріжджового тіста, що складається з двох рівних квадратних частин.

Розкачуємо трохи в одному напрямку кожну частину і викладаємо на деко, застелене папером для випічки.

Тепер тісто зверху змащуємо кетчупом. Першим шаром рівномірно розподіляю цибулю.

Тепер на цибулю викладаю м’ясо, а за ним ковбасу. Мені залишилося додати оливки.

Але, замість них, як я і говорила раніше, можна взяти, будь-які мариновані або заморожені овочі.

У мене немає свіжих помідорів, тому я вирішила використовувати домашній томат.

Ось так по пів ложечки розподіляю його по всій поверхні піци.

Поки без сиру ставлю піцу в духовку, розігріту до 180 ° на 15 хвилин.

Тим часом натирають трохи сиру на великій тертці.

Дістаю піцу з духовки і посипають зверху тертим сиром.

Забираю її в духовку ще на 5 – 7 хвилин, щоб сир розплавився.

Якщо в пічці є конвекція, можна її включити.

Ну і ось так смачно і швидко, можна сказати з нічого, у мене вийшла відмінна вечеря для всієї родини.

Оцените статью
Добавить комментарий