Найсмачніші курячі котлети, детальний рецепт

Кулінарія

Приготувати котлети зовсім не складно, тому впорається будь-яка господиня. Таку смакоту обожнюють як дорослі, так і діти. Виходять вони дуже ніжними і соковитими. Такою апетитною смакотою ви розбавити своє повсякденне меню і порадуєте улюблених приголомшливими смаками. Подати їх можна з овочевим гарніром, макаронами або картопляним пюре, наприклад. Рекомендую кожній господині взяти цей рецепт на заміточку.

Необхідні інгредієнти

  • 1200 гр курячого фаршу
  • 300 гр ріпчастої цибулі
  • 20 гр петрушки
  • 20 гр кропу
  • 10 гр часнику
  • 4 столові ложки манної крупи
  • 1 яйце
  • 2 чайні ложки солі
  • половина чайної ложки чорного меленого перцю
  • половина чайної ложки червоного перцю чилі пластівцями
  • 1 чайна ложка меленого коріандру
  • 2 столові ложки соняшникової олії

В першу чергу в окрему ємність відправляємо фарш.

Очищаємо ріпчасту цибулю і дуже дрібно нарізаємо її. Перекладаємо до фаршу.

Потім вимити добре зелень і обсушуємо. Після чого дрібно ріжемо і кладемо слідом за цибулею.

Очищаємо зубчики часнику і продавлюємо їх через прес. Тепер відправляємо до решти інгредієнтів і сипем чотири столові ложки манної крупи.

Після чого вбиваємо сюди яйце. Солимо і перчимо до смаку. Також додаємо червоний перець чилі пластівцями і мелений коріандр.

Добре все перемішуємо і накриваємо харчовою плівкою. Відправляємо в холодильник буквально на півгодини.

Після закінчення потрібного часу розігріваємо сковорідку з олією і робимо середній вогонь.

Формуємо з підготовленого фаршу котлети невеликого розміру і поміщаємо їх в сковорідку обжарюватися з кожного боку по 4 хвилини.

Навіщо перекладаємо на паперові рушники для того, щоб видалити зайву олію.

Після чого страву гарячою можна подавати до столу з улюбленим гарніром.

Оцените статью
Добавить комментарий