Найсмачніші, гарячі і соковиті: курячі котлети з печерицями та вершками

Кулінарія

Соковиті і ніжні котлетки з курячого фаршу з грибами і приправами вийдуть настільки смачними, що ви не зможете від них відірватися.

Складові

  • 410 г курячого фаршу;
  • 135 г печериць;
  • цибуля;
  • 3 зубчики часнику;
  • 2 скибочки чорного хліба;
  • 60 г вершків;
  • 60 г соєвого соусу;
  • 30 г томатного соусу;
  • 160 мл олії;
  • сіль і різні приправи за смаком.

Алгоритм приготування

1. Цибулю і часник позбавляємо від лушпиння, миємо й дрібно шаткуємо. Розігріваємо сковороду, вливаємо трохи олії, обсмажуємо компоненти до світло-коричневого відтінку.

Найсмачніші, гарячі і соковиті: курячі котлети з печерицями та вершками

2. Чистимо гриби, нарізаємо на довільні шматочки, відправляємо до цибулі з часником і прожарюємо близько 6 хвилин.

3. Викладаємо курячий фарш в чашку, відправляємо до нього обсмажені компоненти, сипем за смаком різні приправи і перемішуємо.

Найсмачніші, гарячі і соковиті: курячі котлети з печерицями та вершками

4. У хліба вирізаємо скоринки, саму м’якоть пробиваємо блендером, відправляємо в фарш, сюди ж вливаємо вершки, соєвий і томатний соуси. Ретельно перемішуємо масу і даємо постояти 18 хвилин.

5. З фаршу ліпимо котлети і обсмажуємо в сковороді з олією з обох сторін до золотистої скоринки.

Подаємо соковиті котлети з будь-яким хрустким салатом і насолоджуємося бездоганним смаком.

Оцените статью
Добавить комментарий