Як приготувати смачну кукурудзу на мангалі

Кукурудза на мангалі - відмінний рецепт Кулінарія

Кукурудза в фользі на мангалі, виходить соковита і зі спеціями.

Готуємо дуже смачну кукурудзу на мангалі, виходить страва, яку найкраще вживати з рибою або м’ясом. Але і просто кукурудза буде краща, ніж варена. Нічого нового і складного, починаємо підготовку.

Складові:

  • кукурудза – 3-4 штуки;
  • масло – 100 грам:
  • часник – 1 зубець;
  • зелень – 1 пучок;
  • сіль, приправи

На початку, необхідно почистити кукурудзу помити водою і підсушити. Якщо будуть молоді качани, то вийде більше соковита і м’яка кукурудза.

Беремо фольгу харчову з розрахунку, що б качан обернути 2-3 рази. Кладемо на неї кукурудзу і рясно змащуємо маслом топленим або вершковим, попередньо розігрітим до рідкого стану. В масло можна додати зелені і спеції.

Посолити зверху кожен качан і добре загортаємо в фольгу. Викладаємо на мангал на 20-40 хвилин. Не забуваємо перевертати для рівномірного прожарювання і що б фольга НЕ прогоріла.

Кількість часу буде залежати від декількох факторів.

  1. Молода або зріла кукурудза
  2. Жар вугілля

Ось і все кукурудза готова. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий