Кукурудза в фользі на мангалі, виходить соковита і зі спеціями.
Готуємо дуже смачну кукурудзу на мангалі, виходить страва, яку найкраще вживати з рибою або м’ясом. Але і просто кукурудза буде краща, ніж варена. Нічого нового і складного, починаємо підготовку.
Складові:
- кукурудза – 3-4 штуки;
- масло – 100 грам:
- часник – 1 зубець;
- зелень – 1 пучок;
- сіль, приправи
На початку, необхідно почистити кукурудзу помити водою і підсушити. Якщо будуть молоді качани, то вийде більше соковита і м’яка кукурудза.
Беремо фольгу харчову з розрахунку, що б качан обернути 2-3 рази. Кладемо на неї кукурудзу і рясно змащуємо маслом топленим або вершковим, попередньо розігрітим до рідкого стану. В масло можна додати зелені і спеції.
Посолити зверху кожен качан і добре загортаємо в фольгу. Викладаємо на мангал на 20-40 хвилин. Не забуваємо перевертати для рівномірного прожарювання і що б фольга НЕ прогоріла.
Кількість часу буде залежати від декількох факторів.
- Молода або зріла кукурудза
- Жар вугілля
Ось і все кукурудза готова. Смачного!