Готую таку закуску з оселедцем і сметаною на будь-яке свято (ділюся рецептом)

Кулінарія

Мені цей рецепт сподобався тим, що заправка для нього – сметанна, а не, як зазвичай, з майонезу, та й в салатик буде ще яблуко і червону цибулю. У поєднанні з оселедцем, виходить дуже оригінально і смачно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • оселедець філе. 400 г;
  • яблука зелені (кисло-солодкі), 150 г;
  • цибуля червоний, 80 г;
  • огірки мариновані, 120 г;
  • кріп, половина пучка;
  • сметана жирна, 200 г;
  • Перець чорний.

Процес приготування

Філе оселедця ріжемо шматочками.

Яблуко ріжемо кубиком і відразу змішуємо з рибою: так оселедець добре просочиться яблучним соком і стане смачною.

Додаємо цибулю, нарізану кубиками і огірки шматочками.

Кріп беріть за смаком, але половини пучка досить. Дрібно рубаємо і змішуємо з салатом.

Заправляємо салат сметаною і посипаємо перцем, перемішуємо.

Порада: беріть найситішу сметану, в ідеалі – домашню і тоді салат виходить просто дивовижним.

Настоювати його не потрібно, подаємо до столу.

Оцените статью
Добавить комментарий