Додала борошно і манку. Вийшли м’які і ніжні сирники

Кулінарія

Такі м’які і ніжні сирники у вас вийдуть тоді, коли ви зробите їх точно за моїм рецептом. Суть способу в тому, що я додаю манну крупу і сирники виходять дуже ніжними, але щільними, що допомагає їм не розпадатися при смаженні.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир жирний, 540 г;
  • манна крупа, 2 ст.л;
  • борошно, 1 ст.л;
  • яйце, 1 шт;
  • цукор, 1.5 ст.л;
  • ванілін за смаком;
  • сіль;
  • олія, 3 – 4 ст.л;
  • масло вершкове, 20 г

Процес приготування

Сир солимо, змішуємо з яйцем і цукром, на смак ваніліном. Перемішуємо до однорідності.

Порада: цукру додаємо трохи, щоб сирники під час обсмажування не стали розтікатися.
Додаємо манну крупу і борошно, вимішуємо і залишаємо на 10 – 15 хвилин.

Вимішуємо трохи тісто і ділимо його на невеликі, порційні шматочки. Я скачую ковбаску і потім розрізаю її на порції, з кожної формую сирник.

Обвалюють сирники в борошні.

Розігріваємо олію і обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.

У тісто ви можете покласти шматочки сухофруктів і подавати з медом, варенням або джемом, якщо любите солодке.

Оцените статью
Добавить комментарий