Салат виходить з оригінальним поєднанням смаків: тут і свинина, і волоські горіхи, цибуля, кукурудза і гранат. Страва ситна, гарна – формується салат шарами і прикрашається зернами граната.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- свинина відварена, 350 г;
- кукурудза, 150 г;
- яйця, 3 шт;
- морква і картопля по 2 шт;
- цибуля червона або звичайна, половина;
- горіхи волоські, 75 г;
- гранат зерна, сіль, майонез.
Процес приготування салату «Кардинал»
Салат формується шарами і над кожним робиться сіточка майонезу.
Свинину відварюємо в підсоленій воді з вашими улюбленими спеціями, охолоджуємо і ріжемо дрібними кубиками.
Можна використовувати кільце або глибоку миску, застелену плівкою. Збираємо шарами:
- Перший шар – терта морква.
- Другий шар – подрібнені горіхи.
- Третій шар – терті яйця, трохи підсолюємо.
- Четвертий шар – кукурудза.
- П’ятий шар – м’ясо.
- Шостий шар – цибуля.
- Сьомий шар – терта картопля, трохи досолюємо.
Накриваємо форму тарілкою і перевертаємо, прибираємо форму.
Прикрашаємо салат зверху майонезом і посипаємо зернами граната і гілочками зелені.
Ставимо в холодильник на 1 годину для охолодження.
Якщо ви не любите консервовану кукурудзу, замініть її горошком. Також свинину можна успішно замінити язиком.