Свинина і маринована цибуля – це ідеальне поєднання. А якщо це поєднання ще і в котлетах, то у вас виходить просто відмінна страва, яка з легкістю замінює шашлик.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- м’ясо, 1 кг;
- яйця, 2 шт;
- цибуля, 2 – 3 шт;
- сіль, перець, кріп, спеції;
- сметана, 2 ст.л;
- борошно, 4 ст.л;
- оцет, олія соняшникова.
Процес приготування
Цибулю натираємо на грубій терці і заливаємо масу оцтом. Перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин.
Свинину ріжемо дрібними шматочками.
Порада: ви можете взяти будь-яке м’ясо, просто я вважаю, що свинина смачніше виходить.
М’ясо солимо і перчимо. Додаємо різні спеції за смаком, перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин.
Додаємо нарізану зелень і яйце, добре все перемішуємо.
Додаємо терту цибулю і перемішуємо.
Додаємо борошно або крохмаль і знову перемішуємо.
Обсмажуємо котлетки на соняшниковій олії з двох сторін до рум’яної скоринки.
Мені більше подобається готувати такі котлетки ні з борошном, а з крохмалем – тоді у котлет буде дуже ніжний смак.