Банановий торт без випічки: готуємо швидко, смачно і з простих інгредієнтів

Банановий торт без випічки - рецепт приготування Кулінарія

Приготувати торт можна легко і смачно, що порадує вашу сім’ю.

Для приготування нам знадобиться:

  • 4 упаковки сухої суміші для пудингу;
  • 1,3 л молока;
  • 5 столових ложок цукру;
  • 350 г йогурту без добавок;
  • 4 банана;
  • 250 г вершкового масла;
  • 2 упаковки печива савоярді;
  • 250 г вершків для збивання 33%;
  • 1 пакетик закріплювача для вершків;
  • 2 пакетики ванільного цукру.

Процес приготування

З молока, цукру, сухого суміші потрібно зробити пудинг за допомогою варіння. Потрібно суміш постійно розмішувати, доводячи до необхідної консистенції, потім прибрати з плити. Накрийте пудинг харчовою плівкою щільно, приберіть в прохолодне місце, щоб він охолов.

Вершкове масло необхідно пом’якшити, збивати до пишної консистенції. Продовжуйте збивати частинами, додаючи в пудинг. Збийте до однорідної консистенції, також частинами додайте йогурт. Крем потрібно зробити однорідним, без будь-яких грудочок.

Розріжте на шматочки, довжина яких близько 3 см. Додайте їх до крему, гарненько розмішуючи. Потім необхідно підготувати форму з роз’ємним кільцем, застеліть дно фольгою. Викладіть половину пудингу з печивом, утрамбовуючи щільно, накриваючи бананами, які розрізали уздовж. Зверху додайте ще частина пудингу, гарненько вирівняйте.

Помістіть торт в холодильник на ніч. Він повинен просочитися, бути більш щільним по консистенції. Вранці необхідно витягнути десерт з холодильника, прикрасити збитими вершками з цукровою пудрою. Також можна торт прикрасити фруктами, якими побажаєте. Смачного!

Rate article
Залишити відповідь