10 головних правил при смаженні ідеально ніжних і смачних млинців

Головні правила приготування для ідеально ніжних і смачних млинців Кулінарія

Смачні млинці не так вже й просто приготувати, адже в цій страві важливо все – і які продукти ви взяли, і як ви готували тісто, як випікали і як складали млинці.

Для приготування ідеальних млинців потрібно

Тільки на хорошому молоці виходять смачні млинці. Звичайно, можна використовувати сироватку, але тільки вони вийдуть трохи грубіші, ніж на молоці;

Готуємо тільки з продуктів кімнатної температури;

2 яйця на 1 літр молока, якщо більше, млинці можуть бути гумовими. Яйця спочатку трохи збиваємо і потім додаємо інші продукти;

Просіюємо борошно, тому що тісто має бути повітряним;

В млинці не додають соду або розпушувач, замість них – рослинна олія, яка також позбавляє від смаження на олії – змащуємо сковороду перший раз олією для першого млинця і все;

Як і будь-яка здоба, тісто для млинців також потребує відпочинку, хоча б 20 хвилин;

Щоб зробити густе тісто більш рідким, через 20 хвилин після того, як воно відстоялося, можна вливати кип’яток;

Щоб пекти смачні млинці, у вас повинна бути окрема сковорода для них;

Тісто розподіляйте по всій сковороді, тоді буде легко перевертати млинці;

Млинці накривайте рушником або кришкою – вони не будуть висихати.

Rate article
Залишити відповідь