Сусідка пригостила смачним салатом «Циганка». Тепер роблю такий же для сім’ї – заходить на ура, ділюся

Кулінарія

Салат так називається тому, що складається він з яскравих і соковитих кольорів. Краса салату і його оригінальний смак, роблять його дуже цікавим і святковим. Готується він із звичайного набору продуктів.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля відварна, 2 шт;
  • зелена цибуля, дуже добрий пучок;
  • яйця варені, 3 шт;
  • морква відварна, 2 шт;
  • огірки солоні, 200 г;
  • сайра консервована, банку;
  • майонез, сіль і перець.

Процес приготування

Овочі та яйця відварюємо, охолоджуємо і чистимо. Все натираємо на тертці з великими отворами.

Салатик будемо формувати шарами і кожен шар покривати сіточкою з майонезу. Для зручності беріть кільце, яке варто поставити на тарілку.

Перший шар – картопляний.

Другий шар – подрібнена вилкою сайра з банки.

Третій шар – дрібно різана зелена цибуля.

Четвертий шар – терті на середній тертці яйця.

П’ятий шар – терта морква.

Шостий шар – терті або дрібно різані солоні огірки.

Накриваємо кільце з салатом плівкою і відправляємо його в холодильник на 1 годину.

Знімаємо кільце і прикрашаємо гілочками зелені.

Такий соковитий салатик відмінно гармонує з м’ясними та рибними стравами, різними гарнірами.

Оцените статью
Добавить комментарий