Смачний паштет з печінки, простий рецепт

Паштет з печінки, рецепт Кулінарія

Печінка в такому варіанті сподобається навіть тим, хто її особливо не любить. паштет просто готується, прекрасно підійде для бутербродів або як начинка в млинці.

Необхідні продукти

  • 500 грам курячої печення
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 150 мілілітрів молока
  • 50 грам вершкового масла
  • сіль, перець за смаком

Покроковий процес приготування паштету

Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. У сковороду кладемо вершкове масло і цибулю, обсмажуємо до легкої прозорості.

Моркву чистимо і нарізаємо великими шматочками, додаємо до цибулі. Все перемішуємо і обсмажуємо 2-3 хвилини.

Слідом в сковороду кладемо печінку, перемішуємо і залишаємо на 2-3 хвилини. Потім перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні ще 2 хвилини.

Через відведений час вливаємо молоко, додаємо сіль і перець за смаком. Все добре перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні 15 хвилин.

Готову печінку перекладаємо в миску і залишаємо трохи остигати. А потім перемелює блендером до однорідної маси. У суміш додаємо вершкове масло і перебиваємо до однорідності.

Готовий паштет перекладаємо в миску і прибираємо в холодильник. Зберігати його можна протягом 2 тижнів.

Rate article
Залишити відповідь