Шоколадний торт – нереально смачний і простий в приготуванні

Шоколадний торт - рецепт випічки Кулінарія

Дуже смачний і соковитий, шоколадний торт.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 2.5 склянки;
  • какао – 5 ст.л;
  • яйця – 2 шт;
  • цукор – 2 склянки;
  • вода – 1 ч.л;
  • сіль – щіпка;
  • ванілін;
  • молоко і кип’яток – по 1 склянці;
  • рослинна олія – половина склянки.

Просіваємо борошно і змішуємо з усіма сухими інгредієнтами в однорідну масу.

Окремо перемішуємо рідкі продукти.

В пару прийомів виливаємо рідку масу в сухі інгредієнти, ретельно перемішуємо після кожної порції рідини. Вимішуємо однорідне тісто.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо бісквіт протягом 25 – 30 хвилин, але дивіться по своїй духовці і перевіряйте готовність зубочисткою.

Якщо у вас є бажання і час, до такого бісквіту можна приготувати глазур і крем. Крем може бути будь-який, найпростіший сметанний або заварний, можна збити холодні вершки з цукровою пудрою і какао. Наносимо крем на бісквіт, ріжемо на порційні шматочки і отримує ніжне і повністю шоколадне тістечко. Додайте за смаком горішки або мигдальні пелюстки, кокосову стружку.

Rate article
Залишити відповідь