Рецепт найніжніших булочок на сирному без дріжджовому тісті

Кулінарія

Булочки виходять неймовірно ніжними і смачними, а на їх приготування ви витратите не більше 5 хвилин. Така випічка стане ідеальним сніданком або перекусом протягом дня.

Продукти, які будуть потрібні:

  • 250 г сиру домашнього;
  • 60 г цукру;
  • 2 яйця;
  • 2 стол. ложки олії соняшникової;
  • 250 г борошна;
  • Одна дрібка солі;
  • 7 г пекарського порошку
  • Ванілін в залежності від смаку;
  • Цукрова пудра, щоб прикрасити.

Покроковий процес приготування

Відразу ж включіть її на 180 °, оскільки тісто ви приготуєте дуже швидко.

Яйця розбийте в відповідний посуд, всипте цукор, додайте дрібку солі і збийте за допомогою віночка.

Потім в яєчну суміш покладіть сир і вимісіть. Якщо у вас сир з частинками, то перебити його за допомогою блендера. Влийте олію і перемішайте.

Просійте борошно, з’єднайте з пекарським порошком і всипте в основу. Вимішуйте спочатку, використовуючи лопатку, а після руками. Тісто має вийти м’яким і злегка липким.

Робочу поверхню присипте борошном, покладіть тісто, сформуйте з нього ковбаску, яку розділіть на 12 шматків.

Кожен шматок скачайте в кульку.

Деко вистеліть пекарним папером і покладіть кульки з тіста. Можете їх трохи приплюснути.

Кожну булочку змастіть жовтком, який перед цим збийте.

Помістіть вироби в духовку приблизно на 25 хвилин.

Остиглі булочки присипте цукровою пудрою.

Оцените статью
Добавить комментарий