Мої фірмові пиріжки без дріжджів. Витрачаю мінімум часу

Кулінарія

Сирне тісто саме по собі дуже смачне і можна не використовувати ніяку начинку, просто готувати пончики сирні або пампушки. Але ви можете зробити пиріжки з картопляним пюре або будь-якою іншою начинкою на свій смак. Готуємо просто і швидко.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир домашній, 250 г;
  • яйця, 2 шт;
  • сметана, 3 ст.л;
  • цукор, 1 ст.л;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • сіль, 1 ч.л;
  • сода, половина ч.л;
  • борошно, 300 г.

Для приготування начинки необхідно:

  • картопля, 5 – 6 шт;
  • яйце, шт;
  • сіль, ч.л;
  • масло вершкове, 30 г;
  • молоко, 50 мл;
  • цибуля, 1 шт;
  • олія соняшникова, 2 – 3 ст.л.

Процес приготування пиріжків

Сир змішуємо з яйцями, перебиваємо блендером.

Додаємо сметану, перемішуємо.

Всипаємо сіль і цукор, соду, соняшникову олію.

Просіваємо борошно і частинами додаємо в тісто, добре вимішуємо. Маса буде м’якою, злегка липкою.

Накриваємо тісто і залишаємо на 20 хвилин.

Відварюємо картоплю в підсоленій воді, зливаємо воду, перетворюємо в пюре, змішавши з маслом вершковим та молоком.

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії, змішуємо з картоплею.

Тісто ділимо на 12 частин, присипаємо стіл борошном і перетворюємо тісто в корж.

Формуємо пиріжки, робимо долонею плоскими і обсмажуємо їх на олії.

Мої фірмові пиріжки без дріжджів. Витрачаю мінімум часу

Ось так просто і легко, ви зробите пиріжки на сирному тісті, які і на наступний день будуть свіжими, вони не розклеюються, не вбирають олією.

Оцените статью
Добавить комментарий