Дуже смачне м’ясо, яке чудово замінює ковбасу для бутербродів і нарізку на святковий стіл. Натуральна страва без консервантів і ароматизаторів.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- свинина, 1500 г;
- грудка індички або курки, 500 г;
- сіль, 2 ч.л;
- зіра, 2 ч.л;
- коріандр, хмелі-сунелі, паприка копчена по 1 ч.л;
- часник, 40 г.
Процес приготування
М’ясо свинини розрізаємо таким чином, щоб можна було скрутити рулет.
Змішуємо сіль з усіма спеціями і за своїм бажанням, ви можете додати ще свої улюблені приправи і ароматні трави, гострий перчик і т.д.
Намазуємо дуже добре м’ясо цією сумішшю і ще змащуємо з внутрішньої сторони пропущеним через прес часником.
Філе курки або індички або курки також розрізаємо на пласти, посипаємо сумішшю приправ з двох сторін і добре втираємо їх.
Тепер кладемо м’ясо індички на свинину і звертаємо дуже щільний рулет.
Обертаємо його рукавом для запікання, кінчики зав’язуємо і укладаємо в форму або на деко.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо близько 2 годин.
Виймаємо і охолоджуємо, потім кладемо на пару годин в холодильник і можна подавати на стіл.