Як перетворити м’ясо в вишукану страву. Готую рулет з двох видів

Кулінарія

Дуже смачне м’ясо, яке чудово замінює ковбасу для бутербродів і нарізку на святковий стіл. Натуральна страва без консервантів і ароматизаторів.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинина, 1500 г;
  • грудка індички або курки, 500 г;
  • сіль, 2 ч.л;
  • зіра, 2 ч.л;
  • коріандр, хмелі-сунелі, паприка копчена по 1 ч.л;
  • часник, 40 г.

Процес приготування

М’ясо свинини розрізаємо таким чином, щоб можна було скрутити рулет.

Змішуємо сіль з усіма спеціями і за своїм бажанням, ви можете додати ще свої улюблені приправи і ароматні трави, гострий перчик і т.д.

Намазуємо дуже добре м’ясо цією сумішшю і ще змащуємо з внутрішньої сторони пропущеним через прес часником.

Як перетворити м'ясо в вишукану страву. Готую рулет з двох видів

Філе курки або індички або курки також розрізаємо на пласти, посипаємо сумішшю приправ з двох сторін і добре втираємо їх.

Як перетворити м'ясо в вишукану страву. Готую рулет з двох видів

Тепер кладемо м’ясо індички на свинину і звертаємо дуже щільний рулет.

Як перетворити м'ясо в вишукану страву. Готую рулет з двох видів

Обертаємо його рукавом для запікання, кінчики зав’язуємо і укладаємо в форму або на деко.

Як перетворити м'ясо в вишукану страву. Готую рулет з двох видів

Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо близько 2 годин.

Як перетворити м'ясо в вишукану страву. Готую рулет з двох видів

Виймаємо і охолоджуємо, потім кладемо на пару годин в холодильник і можна подавати на стіл.

Як перетворити м'ясо в вишукану страву. Готую рулет з двох видів

Оцените статью
Добавить комментарий