Просто смакота: ніжний рулет з курки з грибною начинкою

Кулінарія

Рулет виходить дуже смачним і красивим, а готується досить просто. Для економії часу і сил, раджу взяти куряче філе без кісточок, щоб не втрачати час на метушню з їх видалення. І найголовніше щільно скрутіть в рулет, щоб при нарізці він добре тримав форму.

Начинку можна замінити на будь-яку іншу. Сьогодні спробуйте приготувати рулетики з курячого філе з грибами, а в наступний раз змішайте сирний сир зі шпинатом або цибулю з морквою. Принцип залишиться той же, а страва вже буде нова.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 800 г
  • печериці – 300 г
  • тертий сир – 200 г
  • бекон – 200 г
  • цибулина – 1 шт
  • часник – 2 зубчики
  • паприка – 3 ст.л.
  • оливкова олія – ​​4 ст.л.
  • мелений часник – 1 ч.л.
  • сіль
  • жовток

Приготування:

Гриби промиваємо та нарізаємо дрібними шматочками. Подрібнюємо очищену цибулю. На розпечену сковороду кладемо цибулю і обсмажуємо 1 хвилину.

Потім додаємо гриби, солимо їх, перемішуємо і смажимо 5-7 хвилин.

У глибоку миску кладемо паприку, додаємо до неї мелений часник і сіль. Все перемішуємо і додаємо оливкову олію. Туди ж кладемо подрібнений часник і перемішуємо.

Відбиваємо куряче філе з двох сторін. Беремо харчову плівку і розстеляємо на робочій поверхні.

Потім обвалюємо куряче філе в підготовленому маринаді і викладаємо на плівку таким чином, щоб вони сформували прямокутник. Присипаємо їх зверху половиною підготовленого сиру, а потім викладаємо начинку з грибів. Потім присипаємо її сиром, що залишився.

За допомогою плівки звертаємо м’ясо з начинкою в рулет. Після цього плівку злегка підкручуємо з кінців так, щоб рулет ущільнився.

Знову розстеляємо харчову плівку і викладаємо на неї пласт з підготовленого бекону. Викладаємо його в два ряди по 8 шматочків в кожному. У центр беконового прямокутника кладемо рулет і акуратно знімаємо з нього плівку.

Потім, за допомогою плівки, обертаємо рулет в бекон спочатку з одного боку, а потім з іншого.

Готовий рулет перекладаємо в форму, промазану олією, і акуратно видаляємо плівку.

Рулет зверху змащуємо жовтком і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 35-40 хвилин.

Готовий рулет перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.

Пробували такий рецепт?

Оцените статью
Добавить комментарий